CRM

Het CRM module is de basis van de applicatie. (CRM staat voor Customer Relationship Management, in het Nederlands: Klanten Beheer Systeem) . Het zal een verzameling zijn van alle contacten dat uw bedrijf kent.

De contactinformatie die hier opgeslagen kan worden betreffen NAW-gegevens, e-mail, internetadres en extra opmerkingen. Het toevoegen van contacten kan gemakkelijk via invoervelden gedaan worden, zo kunnen contacten aan een bedrijf gekoppeld worden of losstaand in het systeem worden gezet.

In afbeelding 3 is het overzicht te zien van alle contacten die in de applicatie zijn verwerkt, deze worden per bedrijf weergegeven. Tevens is te zien wanneer een contact toegevoegd en wanneer deze voor het laatst gewijzigd is. Achter elk contact staan een aantal icoontjes, door op deze icoontjes te klikken kan de gebruiker een contact:

 Openen;
 Wijzigen;
 Verwijderen;
 Downloaden naar PC als .VCF (Vcard);

Om een contactpersoon of bedrijf te zoeken is er ook een filter opgezet, door het invoeren van de gegevens kunnen de contacten/bedrijven gefilterd worden op:

 Bedrijfsnaam;
 Contactpersoon;

Op deze manier kunnen de contactpersonen snel en gemakkelijk opgezocht worden. Wanneer een bedrijf geopend wordt, zal er een overzicht tevoorschijn komen met alle informatie dat aan dit bedijf gekoppeld is.

Tabbladen
De informatie die aan een bedrijf gekoppeld is hebben wij verdeeld onder diverse tabbladen. Zo wordt de bedrijfsinformatie, financiele informatie, documenten en opmerkingen apart weergegeven.

Documentenbeheer
Nieuw binnen het CRM is het documentenbeheer. Hier kunnen documenten varierend van een afbeelding tot een Excel bestand aan een bedrijf worden gekoppeld.

       


(Klik op de afbeelding voor vergroting)Bedrijf
Gebruiker
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?