FinancieŽl


De financiële module binnen deze applicatie zal het handmatig opmaken en archiveren van offertes en facturen uit handen nemen. Gebruiksvriendelijkheid stond tijdens de ontwikkeling van deze applicatie op nr. 1, en dat is zeker terug te zien binnen deze module.
Door middel van een eenvoudig selectiesysteem kan in een aantal stappen een offerte of factuur worden opgemaakt, zonder daar ingewikkelde handelingen voor te hoeven uitvoeren.

Bij het aanmaken van een nieuwe offerte of factuur zal allereerst d.m.v. een selectieveld een bedrijf moeten worden geselecteerd, hierdoor worden direct de contactgegevens van dit bedrijf overgenomen. Vervolgens kan eventueel handmatig een contactpersoon, factuurdatum en een betalingstermijn aan de factuur worden gekoppeld.
 
Wanneer al deze gegevens zijn geselecteerd kan aan de hand van een selectiemethode worden aangegeven welke producten/diensten etc. op de offerte of factuur moeten worden geplaatst. De bedragen rekent de applicatie direct uit, waarna de offerte of factuur kan worden opgeslagen.

Na het opslaan van de offerte of factuur wordt automatisch de vervaldatum in de agenda geplaatst. Wanneer de offerte of factuur dreigt te vervallen zal dit netjes in de agenda, op het dashboard en in het offerte-/ facturenoverzicht worden weergegeven.
 
Als een factuurdatum is verstreken, zal er een rode knop naast de factuur tevoorschijn komen. Door gebruik te maken van deze knop zal een betalingsherinnering op de factuur worden geprint, zodoende kan er met 1 druk op de knop een betalingsherinnering verstuurd worden.
 
 Centraal offerten/facturen overzicht;
 Producten beheer;
 Offerten/facturen beheer;
 Filteren op offerte/factuur status;
 Sorteren op o.a. bedrijf en aanmaak datum;
 Koppeling met Agenda.
 

Nieuwe functionaliteiten
  Een sneltoets om van een bestaande offerte direct een factuur te genereren;
  Een sneltoets om van een factuur direct een kopie te maken;
  Een overzicht bovenin de pagina met het aantal openstaande facturen.
   
Statistieken
Nieuw binnen de financiele module zijn de statistieken. Deze statistieken geven exact weer hoeveel offerten en facturen verstuurd zijn, hoeveel facturen te laat betaald zijn en uiteraard de bedragen die per maand en per jaar worden weergegeven.
 
 Wist u dat:
"Wij uw huidige factuuropmaak binnen deze applicatie kunnen overnemen?"
 
       

(Klik op de afbeelding voor vergroting)Bedrijf
Gebruiker
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?