Komende updates

SEDERO-Online is continue in ontwikkeling!, Om u indicatie te geven waarmee de applicatie binnenkort
gratis mee wordt uitgebreidt, hebben wij hieronder voor u overzicht samengesteld:

1)
Periodieke factuur  (op korte termijn)
Eenmalig een factuur opmaken en deze op termijn automatisch laten toevoegen. Bijvoorbeeld: U heeft een aantal contracten lopen waarvoor elke maand een factuur voor verzonden wordt, elke maand bevatten deze facturen dezelfde gegevens. Met periodieke factuur hoeft u deze factuur maar eenmalig in te voeren, waarna deze binnen een door u gekozen termijn automatisch wordt aangemaakt. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de factuur te verzenden.

2) Factuur vanuit de applicatie versturen (op korte termijn)
Ook wij denken aan het milieu, daarom bieden wij binnenkort de mogelijkheid om facturen vanuit SEDERO-Online te kunnen versturen via mail. Momenteel is het alleen nog mogelijk om facturen als PDF te downloaden en deze af te drukken, deze functionaliteit zullen wij binnenkort uitbreiden.

3) Documentenbeheer
Uw documentenbeheer bijhouden binnen SEDERO-Online. Momenteel bestaat alleen nog de mogelijkheid om documenten bij een bedrijf toe te voegen en deze te downloaden. Deze functionaliteit zal worden uitgebreid met een bewerktool, zodat u uw documenten online volledig kan beheren.Bedrijf
Gebruiker
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?